Blogi

Lämpimästi Tervetuloa astumaan Satumaiseen maailmaan...

Tänä kesänä pääsin käymään Mummolassani monen vuoden tauon jälkeen. Tuo Mummola reissu oli kyllä yksi tämän kesän kohokohta, sillä se vei niin monien kultaisten muistojen äärelle

Viimein olen kaiketi löytänyt sen, jota olen etsinyt jo niin kauan. Minun Paratiisini. Olin kuvitellut tuon sijaitsevan jossain kaukana, kaukana ulkomailla, mutta suureksi onnekseni se sijaitseekin nykyisessä kotikaupungissani.

Erityisherkkyys on asia joka määrittää elämääni hyvin paljon. Se on ominaisuuus, joka on osa minua, halusin sitä tai en. Välillä se on varsin ihana ominaisuus, toisinaan taas vähemmän ihana.

Viimeiset kuluneet viikot ovat olleet minulle jälleen kerran todellinen matka syvälle itseen ja oman luovuuden - tai paremminkin luovattomuuden - lähteelle

Pohjolan pimeät ja hiljaiset aamuvarhaiset ovat suuri nautinto, jos ne viettää kynttilöiden pehmeässä valossa aamiaista syöden.

Elämän Puut

10.12.2021

Puut ovat aina olleet minulle rakkaita. Myönnän kuuluvani myös niiden Halaajiin. Puissa on ikiaikaista viisautta ja myös paljon, paljon elämän energiaa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!