Elämän Puut

10.12.2021

Puut ovat aina olleet minulle rakkaita. Myönnän kuuluvani myös niiden Halaajiin. Puissa on ikiaikaista viisautta ja myös paljon, paljon elämän energiaa.


Viimeaikoina Puut ovat alkaneet tulla elämääni aivan uudella tavalla ja monessa eri muodossa. En oikein tiedä mistä tuo johtuu. Ehkä se on joku (luonnon) vetovoiman laki, että saman merkkiset asiat kerääntyvät toistensa seuraan. Ehkä. 

Hienointa ja myös eriskummallisinta on, että nyt Kolumbiassa asti kasvaa nyt nimeäni kantava Satupuu yhden valtavan ihanan Projektin seurauksena. Projektin myötä sain sieltä myös hyvän ystävän ja ymmärsin viimein, miten tärkeä teko Maapallon kannalta Puiden istuttaminen on. Se on ehkä yksi tärkeimpiä tekoja, mitä yksittäinen ihminen voi maapallon parhaaksi tehdä. Minun mielestäni puiden istuttamista pitäisi opettaa jo päiväkodeissa ja kouluissa lapsille. Vain siten meistä kaikista voisi kasvaa isoina puiden istuttajia.    

Puissa ja Lapsissa on Maapallon tulevaisuus - Ehkäpä jossain muodossa myös minun tulevaisuuteni

Ps. Vasta opin, että lempi puuni Tammi on ollut muinoin suomalaisille Pyhä Puu. Elämänpuu on yhdistänyt juurillaan Maan, Taivaan ja Tuonelan. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!