Melkein Kerho

04.12.2020

Olen kauan tiennyt kuuluvani Melkein kerhoon. Tuo ajatus lähti joskus siitä, että teen asiat yleensä boheemisti vähän sinne päin, enkä juuri koskaan täydellisen Justiinsa. 

Mielessä onkin muhinut, että noista voisi joskus tehdä hyvät rintamerkit Melkein ja Just....ja jos joku kokee kuuluvansa molempiin 'kerhoihin', hän voisi laittaa molemmat merkit rintaansa. Tuolloin tietäisi aina heti, että ei ala vaatia Melkein kerholaiselta täydellistä suoritusta ja Just kerholaiselta vähän sinne päin suoritusta. Ja joku välimuoto saattaisi kyetä noihin molempiin suorituksiin. Kokemusta nimittäin on siitä, että on tullut tehtyä Just kerhoon kuuluville hommia ja he eivät ymmärrä lainkaan Sinne Päin mentaliteettia. 

Itsellä tuo Melkein kerholaisuus näkyy lähes kaikessa tekemisessäni (siihen toki vaikutuksensa on omalla kohdallani add-piirteillä ja hahmottamisen vaikeuksilla), mutta esimerkiksi esikoisteokseni Kuuntytär on loistava ja myös hyvin konkreettinen esimerkki Melkein kerhosta - se on nimittäin täynnä kirjoitusvirheitä, joten on myös siten täysin minun näköiseni teos. 

Ehkäpä saan lähiaikoina tehtyä ihan konkreettiseen, näkyvään muotoon noita rintamerkkejä, niin sitten ainakin minut tunnistaa heti boheemiksi Sinne päin ihmiseksi.   

Luo kotisivut ilmaiseksi!