Minun Paratiisini

14.06.2022

Viimein olen kaiketi löytänyt sen, jota olen etsinyt jo niin kauan. Minun Paratiisini. Olin kuvitellut tuon sijaitsevan jossain kaukana, kaukana ulkomailla, mutta suureksi onnekseni se sijaitseekin nykyisessä kotikaupungissani. 

Ja mikä Onni, että tuo Paratiisini sijaitsee vieläpä sopivan, suorastaan täydellisen, kävelymatkan päässä, joten voin vierailla siellä varsin usein. Mielessäni onkin virinnyt ajatus, että haluan kuvata tuota paikkaa eri vuodenaikoina. Sillä voin kuvitella, että se on kaunis myös syksyllä ja talvella. 

Näin kesällä ruusujen kukkiessa ja lintujen laulaessa paikka on tietenkin valloittava. Ja myös niin äärettömän Romanttinen. Niin kaunis, että tänään tuolla vieraillessani, huomasin miltei kyynelehtiväni. Joskus tuollainen kauneus koskettaa aivan kaikkia aisteja ja se on kyllä kerrassaan ihana kokemus ja täydellinen nautinto.

Tuon osalta etsintäni on viimein päättynyt - olen löytänyt omanlaiseni paratiisin. Toivottavasti Te löydätte myös omanne, mikäli ette ole sitä vielä löytäneet...

Luo kotisivut ilmaiseksi!