Mustan Kuun aikaan

13.04.2021

Mustan Kuun Energialla ja Mustalla (uudella) kuulla on vahva vaikutuksensa minuun. 

Tuolloin mieleni on yleensä jokseenkin synkissä vesissä. Kuuntelen tummempaa musiikkia kuin muuten ja myös katson hieman synkempiä ohjelmia. Tuo on varsin erikoinen ilmiö, enkä tiedä, onko sille olemassa tieteellistä selitystä. Eräs ystäväni totesi, että olen kaiketi vain herkkä luonnon lapsi ja siten aistin herkästi luonnon asiat. Se oli mielestäni ihanasti sanottu ja myös hyvin oivallettu. 

Aina jokaisessa asiassa - synkässäkin - on jotain hyvää. Ja viimein olen ymmärtänyt, että minun ei kuulu taistella tuota synkkää puoltani vastaan, koska myös se on osa minua. Pikemminkin päinvastoin. Pystyn ammentamaan tuosta tummemmasta energiasta jotain aivan uudenlaista. Tuo Mustan Kuun energia on saanut minut kirjoittamaan paljon tummempi sävytteistä tekstiä, kuin mitä muuten kirjoitan. Se on myös tuonut esille asioiden varjoja - sillä niistähän elämä ja maailma juuri koostuvat - valoista ja varjoista.  

Tänään lähetin painoon Mustan Kuun Tytär käsikirjoitukseni. Se on aiemmin ilmestyneen Kuuntyttären tummasävyinen sisar teos. Tuon käsikirjoituksen valmistuminen sattui sopivasti mustan kuun aikaan, liekö sattumaa. Eiliselle oli nimittäin kalenteriin merkitty musta pallura, eli musta kuu.  

Luo kotisivut ilmaiseksi!