Suuria Odotuksia

09.06.2021

Aina kannattaa elämässä olla Suuria Odotuksia, eikö vain? 

Nyt kuitenkin viimein sain tartuttua tähän Charles Dickensin klassikko teokseen. Tuo on siinä mielessä hieman merkillistä, että nyt vasta luen tuota kyseistä kirjaa. Sillä viimeksi ilmestyneessä blogijutussa mainitsin elokuvan nimeltä Loistava Tulevaisuus. Tuo kyseinen elokuva pohjautuu löyhästi juurikin tähän kirjaan. Toki eroja on paljon, mutta keskeinen ajatus tarinassa on kaiketi sama. 

Kirjassa on joitakin todella humoristisia hahmoja, jotka ovat saaneet minut välillä hohottamaan ihan ääneen. Itseäni kuitenkin hahmoista kiehtoo eniten mystinen ja arvoituksellinen Estella. Hän on elänyt mielikuvituksessani jo vuosikymmeniä, aina siitä lähtien, kun näin tuon Loistava Tulevaisuus elokuvan ensimmäistä kertaa. Nyt on ollut ihana päästä tuon hahmon juurille ja 'syntysijoille' kirjan sivuilla.

Pöytälaatikostani löytyy jo yksi käsikirjoitus tuohon Estellaan liittyen. Ehkäpä se vielä jonain kauniina päivänä pääsee ulos pöytälaatikosta. Liekö moinen ajatus on juurikin noita Suuria Odotuksia...


Luo kotisivut ilmaiseksi!