Tarinoiden Universumi

09.11.2020

Olen miettinyt, onko olemassa jokin Tarinoiden Universumi. Tämä ajatus on juolahtanut usein mieleeni, kun istun koneen ääreen ja tekstiä alkaa virrata solkenaan ruudulle tai välillä sulkakynästä paperille. 

Kuuntyttären Hahmot (jotka olivat tulleet jostain mieleeni asustelemaan ensimmäisen kerran kaiketi noin kymmenen vuotta sitten) alkoivat yhtäkkiä elää ja toimia kuin elävät, itsenäiset olennot paperille päästyään. Välillä ihan itsekin ihmettelin, että ' Ai se tekeekin sen nyt noin?'

Toden totta, minä elän vahvasti Saduissa ja Tarinoissa ja ne elävät myös minussa. Sitten kun olen saanut jonkin tietyn tarinan paperille ja laitettua sille pisteen, on hetkisen aikaa 'pään sisäinen asunto' tyhjillään...kunnes sinne muuttaa taas jokin uusi asukas ja hänen mukanaan vähitellen koko porukka, joilla on jokin tarina kerrottavanaan.  

Kaiketi tuollainen Universumi on tosiaan olemassa, ainakin vahvasti minun mielikuvituksessa. Siellä asuvat nuo lukuisat hahmot, jotka haluavat, että heidän Tarinansa tulevat kerrotuiksi.

Luo kotisivut ilmaiseksi!