Tietoa minusta

Olen suomalainen, Turussa asuva Romantikko, itsenäinen (elämäntapa) Kirjoittaja. 

En ole koskaan kokenut olevani valtavirtaa, vaan olen aina ollut oman tieni kulkija ja siten kokenut usein olevani jotenkin erilainen.  Minulle lähes kaikki on visuaalista, myös kirjoittaminen. Näen kirjoittamani asiat mielessäni kuin elokuvana, joten yritän saada taltioitua tuon pään sisäisen elokuvan mahdollisimman hyvin myös paperille. 

Kirjoittamiseen olen saanut kannustusta elämäni aikana monelta eri taholta ja viimein olen myös uskaltautunut julkaisemaan joitakin kirjoittamiani tekstejä. Tuo kynnys on ollut suhteellisen suuri ylittää, mutta olen ajatellut asian niin, että jos voin tuottaa kirjoituksillani vaikka vain muutamalle ihmiselle hetken iloa ja kenties suoda hetken myös todellisuuspakoa arjesta, niin sitten tuo kynnys on ehdottomasti kannattanut ylittää. 

Minulle kirjoittaminen onkin mitä suurimmassa määrin juuri todellisuuspakoa. Sillä vain tuolla tavalla voin elää välillä Linnoissa, ratsastaa pitkin niittyjä ja kokea kaiken sen romantiikan lähes konkreettisesti, joka sieluuni on juurtunut. Siten minun syvimmät unelmani ja haaveeni toteutuvat kirjoittamieni sivujen teksteissä.


Luo kotisivut ilmaiseksi!